Storitve

Vse kar potrebujete za vaš popoln digitalni nastop.

01

Spletni razvoj

Načrtovanje, razvoj in optimizacija spletnih strani – glede na želje in potrebe naročnika. Izdelava po vnaprej pripravljenih predlogah ali po meri v različnih razvojnih okoljih.

02

Mobilne aplikacije

Izdelava učinkovitih mobilnih aplikacij po meri za vse največje platforme Android in iOS. Zagotavljamo profesionalen dizajn in natančno programiranje – brez nepotrebnega balasta.

03

Digitalni marketing

Digitalna strategija, spletno oglaševanje, E-mail in vsebinski marketing in SEO optimizacija so področja, kjer vam pomagamo pri izboljšanju digitalne pojavnosti.

04

Vsebinski marketing

Priprava vsebinske strategije, pregled obstoječe komunikacije, analiza konkurence in upravljanje vsebin za različne digitalne in konvencionalne kanale komuniciranja.

05

Družabna omrežja

Družabna omrežja so nepogrešljiva pomoč za doseganje večje prepoznavnosti in prodaje. Priprava vsebinske strategije, monitoring komunikacij in upravljanje vsebin.

06

SEO optimizacija

Onsite in offsite optimizacija spletne strani z naprednimi tehnikami in metodami pripomore k njeni kredibilnosti. Tako bo stran pristala na višjih pozicijah v iskalnikih in imela več obiska.

Naše dolgoletne izkušnje segajo tudi na področja...

Marketinško svetovanje

Marketinško svetovanje je namenjeno podjetjem, ki želijo nadgraditi svojo prisotnost na trgu z digitalno transformacijo ali potrebujejo pomoč pri vzpostavitvi procesov. Naši prednosti sta celovita storitev in celostna obravnava. Iščete dopolnitvene kanale za vašo 360-stopinjsko komunikacijsko strategijo ali pa bi radi izvedli samostojno marketinško akcijo? Z različnimi prijemi vam pomagamo vzpostaviti, negovati in izboljšati vaš spletni nastop.

PR - odnosi z javnostmi

Piar se z digitalizacijo spreminja. Informacije so v hipu na dlani, naši potencialni kupci pa le en klik stran. Statične klasične novice se transformirajo v dvosmerno komunikacijo, preko digitalnih medijev pa imamo možnost komunicirati neposredno z našimi kupci. Le z uspešnim kombiniranjem tradicionalnega komuniciranja, z uporabo vsebinskega marketinga in sodobnih digitalnih orodij, bo lahko vaš potencial na trgu maksimiziran.

Scroll to Top