Spletni razvoj

Naredite prvi korak za uspeh na spletu.

Osupljiva in uspešna spletna mesta naj bodo pravilo in ne izjema. V naši agenciji razvijamo učinkovita spletna mesta, ki ustrezajo vašim trenutnim potrebam in na digitalni platformi oživijo osebnost vaše blagovne znamke. Specializirani smo za SEO optimizacijo, zato vaša spletna stran ne bo samo dobro delovala in izgledala, temveč bo temeljila na temeljih in najboljših praksah prepoznavnosti v iskalnikih. Z združevanjem uporabnega dizajna in dovršenih besedil v ospredje postavimo identiteto vaše blagovne znamke, s tehničnim znanjem pa vam izdelamo hitro, odzivno in dostopno spletno mesto, ki pušča dolgotrajen vtis in nepozabno uporabniško izkušnjo. Spletno stran, na katero boste lahko ponosni. 

Z nami dobite več kot spletno stran

- 01. SEO

SEO optimizacija je temelj visoko učinkovitih spletnih mest. Zagotovimo, da vaše spletno mesto izpolnjuje tehnične zahteve iskalnikov, od hitrosti do dostopnosti in vsebine..

- 02. Vsebina

Odlično spletno mesto je zasnovano na dobri vsebini. V središče postavimo privlačne vsebine, ki so namenjene spodbujanju prometa, govorijo z občinstvom in jih nagovarjajo k akciji.

- 03. Digitalni marketing

Za doseganje rezultatov morata biti spletna stran in marketing nenehno povezana. Pomagamo vam s sporočili za javnost in kampanjami za povečanje prisotnosti in prepoznavnosti.

- 04. Podpora in vzdrževanje

Vaše spletno mesto lahko prilagajamo in razvijamo, da zagotovimo najbolj optimalno delovanje. Namesto vas se ukvarjamo s posodobitvami in  odpravljanjem težav.

Spletni razvoj digitalna agencija
Kako poteka razvoj spletne strani?

Faze razvoja spletne strani

- 01

Raziskava

To je običajno prva stopnja našega razvojnega procesa. V tej fazi analiziramo potrebe naročnika ter določimo namen strani in cilje, ki jih želi z njo doseči, glede na finančna sredstva, ki so na voljo. Ta stopnja je ključna, saj postavlja močne temelje.

- 02

Načrtovanje

Sledi načrtovanje spletnega mesta in strukture vsebin. Začrta se postavitev elementov in določi tehnologije, potrebne za razvoj spletišča. Uporabi se izdelana predloga ali pa se dizajn po meri ter žični model.

- 03

Oblikovanje

Oblikovalec na podlagi načrta strani in celostne grafične podobe podjetja (CGP) pripravi dizajn tipičnih strani. V primeru, da CGP-ja ni, je potrebno določiti črkovno vrsto in izbrati tipične barve oz. po potrebi slikovni ali besedilni znak. 

- 04

Programiranje

Po potrditvi dizajna nadaljujemo z s programiranjem, ki je v osnovi “hrbtenica” tega, kar uporabniki vidijo na spletnem mestu. Za zagotavljanje kakovostnih rezultatov uporabljamo najboljše taktike kodiranja.

- 05

Testiranje

Faza integracije združi zaledni sistem s frontalnim, na stran vnesemo vsebino in testiramo delovanje in izgled na različnih sistemih. Preverimo, če stran izpolnjuje vse naše stroge standarde zagotavljanja kakovosti.

- 06

Zagon

Po testni fazi nadaljujemo z zagonom. Vas ali zaposlene usposobimo za uporabo in upravljanje strani ter vseskozi spremljamo in analiziramo napredek. Po zaključku projekta ostajamo na voljo za vzdrževanje in posodobitve.

Naše spletne reference

Izdelava spletne strani je prvi korak uspešnega poslovanju na spletu. Z našimi naročniki smo prehodili že veliko skupnih poti in z veseljem smo na voljo tudi za vas.

mojeokno.si - spletna stran
AJM Mojeokno
Cornus
Energoconsulting
Fortech.si - spletna stran in spletna trgovina
Fortech.si
Klime Rosenstein
Dostavasadik - spletna prodaja sadik
Dostavasadik.si
Salon Fantazija
3D works razvojni inženiring - izdelava spletne strani
3D Works razvojni inženiring
mladismo -spletna stran
Mladi.smo
Kavarna Panorama - spletna stran in rezervacijska platforma
Kavarna Panorama
Airluka.com - izdelava spletne strani
AirLuka
Izkopi Jelen - izdelava spletne strani
Izkopi Jelen
Cornus DigiLo B2B - mobile app
GetDataCare - mobile app

Kaj menijo naši naročniki?

Podjetje CONTENT-A je bilo na projektu prenove spletne strani naš PARTNER. In to dobesedno. Poslovni odnos ni temeljil samo na prodam-kupim, temveč na višji stopnji sodelovanja, kjer smo medsebojno usklajevali naše želje, potrebe in možnosti, vse v nameri za končno obojestransko zadovoljstvo. In dejansko smo skupaj, z roko v roki, prenovili spletno stran, in počutimo se vrhunsko. Zaposleni so se izkazali za sodobne, prilagodljive, odgovorne, strokovne in zelo odzivne, kar smo na celotni poti do cilja izjemno cenili.

Karmen Oberčkal

CEO, energoconsulting d.o.o.
logo

Z izdelano mobilno aplikacijo in predstavitveno spletno stranjo www.cornus.si smo zelo zadovoljni. Izdelana je bila hitro, v dogovorjenih rokih in kar je najpomembneje – čisto po naših željah. Priporočamo, vsakomur.

Mitja Čuček

VODJA PRODAJE, CORNUS d.o.o.
logo salon fantazija WHITE PNG

Naše podjetje z agencijo CONTENT-A sodeluje že 8 let na različnih področjih marketinških storitev, prav tako so poskrbeli za prenovo naših spletnih strani. Vse, od načrtovanja do izvedbe je potekalo brez težav in v skladu z dogovorjeni roki, predstavili so nam ideje in najboljše možne rešitve. S končnim izgledom strani smo zelo zadovoljni, prav tako so pozitivne komentarje podale naše stranke, ki strani redno uporabljajo. Predaja strani je potekala profesionalno – razložene in demonstrirane so nam bile funkcionalnosti in delovanje strani, tako da jih lahko urejamo tudi sami.

David Vuzem

direktor, PTICA FANTAZIJE d.o.o.
moje okno AJM

Po priporočilu smo se povezali s podjetjem Content-a, saj smo že nekaj časa želeli preurediti našo spletno stran. Z navdušenjem danes povem, da je izkušnja z njimi bila izjemna. Od prvega kontakta, pa do zadnjega detajla, katerega bomo najbrž dolgo zaključevali, saj se znova in znova porajajo nove ideje, pri katerih se lahko zanesemo na strokovnost ekipe. Prijazen in uigran mlad tim v podjetju vedno ažurno najde prave rešitve in sodelovanje z njimi je popolno.

Lili Kotnik

VODSTVO IN KOMERCIALA, VIKOMERC - AJM OKNA VRATA SENČILA
Scroll to Top